Wij vergelijken voor jou de beste internet abonnement deals van dit moment. Of je nu op zoek bent naar een los internet abonnement of internet gecombineerd met televisie en/of telefonie: wij helpen jou de beste aanbieding voor jouw persoonlijke situatie te vinden. Wij vergelijken daarbij de beste deals van Caiway, KPN, Fiber, Online.nl, T-Mobile, Tele2, Telfort, Youfone, Ziggo en NLEx.

Welke abonnementen van providers worden er vergeleken?

Bij het vergelijken van de providers kun je kiezen tussen verschillende abonnementen. Wij vergelijken internet abonnementen, internet en televisie abonnementen, internet en bellen abonnementen en alles in 1 pakketten. Daarnaast zoeken we naar de beste deals voor (onbeperkt) mobiel internet. Ten slotte brengen we in kaart welke providers zakelijk internet aanbieden of aanvullende online diensten die aantrekkelijk zijn voor ondernemers. Het is niet altijd noodzakelijk om als ondernemer te kiezen voor een (duur) zakelijk internet abonnement. Je kunt bij de meeste providers ook als ondernemer een ‘normaal’ abonnement afsluiten. Je profiteert dan alleen niet van zakelijk handige extra’s. Het combineren van verschillende diensten bij een provider of het uitbreiden van een internet abonnement met een mobiel internet abonnement kan leuke kortingen of extra’s opleveren.

Caiway

Caiway is de provider voor internet, televisie en bellen in West-Nederland. Zij leveren televisie via het kabelnetwerk. Wanneer je gebruik wilt maken van interactieve televisie, moet je bij Caiway internet via glasvezel afnemen. Caiway biedt geen mobiele internet abonnementen aan. Je kunt bij Caiway ook geen zakelijke abonnementen afsluiten.

KPN

KPN biedt internet, telefonie en televisie aan via DSL en glasvezel. Het bedrijf Reggefiber dat een onderdeel is van KPN is grotendeels verantwoordelijk voor het glasvezelnetwerk in Nederland. Je kunt bij Reggefiber geen abonnementen afsluiten, dat doe je bijvoorbeeld via KPN. Je kunt bij KPN terecht voor alle diensten: internet, televisie, vaste en mobiele telefonie (inclusief mobiel internet). Daarnaast kan ook de zakelijke klant bij KPN terecht voor online diensten die onmisbaar zijn voor een ondernemer.

Fiber

Fiber is een Nederlandse provider die internet, televisie en telefonie aanbiedt via DSL en glasvezel. Je kunt hiervoor verschillende abonnementen waarbij je de diensten combineert afsluiten. Fiber biedt geen mobiel internet. Ook voor de zakelijke markt heeft Fiber geen specifieke producten of diensten.

NLEx

NLEx verrast als nieuwkomer in de telecombranche met aantrekkelijke internet, bellen en televisie abonnementen. Internet gaat over het DSL en het glasvezelnetwerk van KPN. Voor het leveren van interactieve televisie werkt NLEx samen met KPN. Als enige aanbieder werkt NLEx andersom: je kiest een alles in 1 pakket met uitgebreide opties die je kunt downgraden naar jouw wensen en behoeften. NLEx biedt geen mobiele internet abonnementen aan. NLEx richt zich met zijn diensten ook niet op de zakelijke markt.

Online.nl

Online.nl levert internet, televisie en telefonie over het DSL en glasvezelnetwerk van KPN. Voor het leveren van interactieve televisie werken zij samen met Canal Digitaal. Online.nl biedt geen abonnementen aan voor mobiel internet. De zakelijke klant kan geen specifieke producten of diensten voor het MKB afnemen bij Online.nl.

T-Mobile

Internetten doe je bij T-Mobile over DSL of glasvezel. Je kunt een abonnement afsluiten voor internet, telefonie en televisie. Zowel de particulier als de zakelijke klant kan een mobiel abonnement afsluiten voor mobiel internet. T-Mobile levert geen specifiek abonnement op breedbandinternet voor de zakelijke klant.

Tele2

Je kunt bij Tele2 terecht voor internet, bellen en televisie abonnementen (DSL en glasvezel), zowel los als in voordelige combinaties. Tele2 heeft een uitgebreid aanbod voor de zakelijke klant. Zowel de consument als de ondernemer kan gebruikmaken van een mobiel internet abonnement.

Telfort

Je kunt bij Telfort terecht voor internet, televisie, vaste en mobiele telefonie. Internet wordt geleverd over het DSL en het glasvezelnetwerk. Je kunt daarbij kiezen voor losse abonnementen of een combinatie van abonnementen voor een scherpe prijs. Mobiel internet ontvang je via het 4G netwerk van KPN. Telfort wil zich ook duidelijk profileren als een betrouwbare partner op de zakelijke markt.

Youfone

Bij Youfone kun je kiezen uit 4 abonnementen: mobiel internet met Sim Only, een televisie abonnement, een internet en televisie abonnement en een alles in 1 pakket. Je kunt niet los een internet abonnement of een internet en bellen abonnement afsluiten. Youfone levert internet over het DSL netwerk van KPN. De abonnementen zijn gericht op de consument, Youfone richt zich niet op de zakelijke markt.

Ziggo

Ziggo richt zich volledig op kabelinternet en heeft ook niet de intentie om over te stappen op glasvezel. Zij zetten zich met snel internet, vaste telefonie en interactieve televisie volledig in op kabelinternet. Wie de internetsnelheid bekijkt, moet bekennen dat Ziggo daarmee een serieuze concurrent is voor aanbieders van glasvezel. Ziggo zet ook in op de zakelijke markt met Internet Pro, een optie die diverse diensten biedt die aantrekkelijk zijn voor ondernemers. Daarnaast biedt Ziggo ook zakelijke telefonie, televisie en een alles in 1 pakket aan. Voor het aanbieden van mobiel internet werkt Ziggo samen met Vodafone.