Steeds meer bedrijven zien de potentie van het laten ontwikkelen van een mobiele app. Het is niet alleen snel, maar ook gebruiksvriendelijk en ingericht op de toekomst. Om de consument de beste ervaring te geven kan een responsive website de oplossing bieden, maar om een vaste klantenkring met terugkerende bezoekers te creëren is een app de ideale oplossing. Wil je consumenten uit meerdere landen bedienen met je app, dan is het verstandig om je app te laten vertalen door een professioneel vertaalbureau.

Soorten mobiele apps?


Er bestaan drie soorten mobiele apps, web-apps, native-apps en hybride-apps. De web-app is eigenlijk een verkleinde variant van je website. Een website die getoond kan worden op de mobiele telefoon. Veelal is een website responsive,  maar het kan echter ook voorkomen dat een website voor de mobiel adaptive is. Dit betekent dat de mobiele website speciaal ingericht is met unieke elementen voor de mobiel. 

De native-apps zijn apps die deels of volledig op de telefoon geïnstalleerd worden en die verkregen worden vanuit de App-stores. Deze apps zijn een stuk complexer en dienen daarom volledig los van de website vertaald te worden.

De hybride apps zijn apps die bepaalde elementen van de website halen en inladen in de native app. Hierbij worden bijvoorbeeld teksten van de website ingeladen in de app, waarbij het vertalen van de website voldoende is. Echter dient er dan nog wel de navigatiestructuur van de app vertaald te worden.

Uitgebreide selectie van taalcombinaties


Voor welke landen je jouw app ook wil laten vertalen, bij Vertaalbureau Perfect is er altijd wel een geschikte native vertaler die jouw kan helpen met het vertalen van je app in de gewenste taal. Of het nou gaat om een shopping-app of om een bedrijfsapp waarbij grondstoffen of diensten aangeboden worden. 

ISO certificering die jou zekerheid geven


Je wilt graag een garantie op een uitstekende kwaliteit? Vertaalbureau Perfect beschikt over ISO 17100 en 9001 certificeringen. Dit betekent dat het bedrijf een waarborging afgeeft voor uitstekend vertaalde teksten. Alleen erkende vertaalbureaus beschikken veelal over deze ISO-certificeringen.
Wil je dus jouw app laten vertalen? Kies dan voor een ervaren vertaalbureau.