Iedereen wil tegenwoordig bereikbaar zijn. En dit ook geldt voor particulieren, hebben ondernemers hier toch een stuk meer baat bij. Het zou namelijk zo maar een belangrijke klant kunnen zijn of die partner waar je een belangrijke deal mee wilt sluiten. In dit soort gevallen wil je niet dat er om wat voor reden dan ook je telefoon het niet doet of niet afgaat. In deze blog bespreken we hoe je dit kan voorkomen.

Het voordeel van een zakelijk abonnement

Een van de manieren waarop je ervoor zorgt dat jij ten alle tijden bereikbaar bent is met een abonnement dat aansluit op jouw behoeftes. Misschien gebruik jij je privé telefoon nog voor je bedrijf omdat je nog niet hebt nagedacht over een zakelijk abonnement of denk je dat er toch geen verschil in zit. Toch is er wel zeker een voordeel aan een zakelijk abonnement. De belangrijkste hierbij is dat je vaak 24 uur per dag beschikt over klantenservice. Mocht er dus plotseling geen service meer hebben, dan zal dit goed van pas komen. Daarnaast is deze service over het algemeen gratis en wordt je ook in de meeste gevallen geholpen met het kiezen van het juiste abonnement voor jouw bedrijf. Enkele bijkomende voordelen hierbij zijn dat je werk en privé makkelijker gescheiden kan houden, je niet te maken hebt met BKR registratie en, als kers op de taart, je abonnement en toestel kosten aftrekbaar zijn.

Snelle hulp bij telefoon schade

Naast het abonnement, kan je telefoon zelf ook bepalen of jouw klanten, partners en medewerkers je kunnen bereiken. Er zijn talloze mogelijkheden waarop je telefoon hier een stokje voor kan steken. Een hiervan is waterschade, wat maar al te makkelijk is op te lopen. Ondanks dat veel telefoons hier tegenwoordig enigszins tegen kunnen blijft dit desalniettemin een van de schade soorten die het meest voorkomen. Eenmaal nat kan het zijn dat je microfoon het niet meer doet en je dus wel anderen kunt horen maar zij jou niet. En we hoeven je hierbij natuurlijk niet te vertellen dat dit enkel frustratie in de hand werkt. Daarnaast hoort barsten ook in het rijtje van meest voorkomende schade. Een keer je telefoon laten vallen is al vaak genoeg om vervolgens een defecte telefoon te hebben.

Hierbij is het fijn om zo snel mogelijk weer je telefoon aan de praat te krijgen. Alhoewel het zelf doen uiteraard een mogelijkheid is, is het laten doen bij een telefoonshop vaak sneller en makkelijker. Zij weten namelijk wat ze doen en zullen minder snel een cruciale fout maken waardoor je telefoon helemaal niet meer te repareren valt. Het advies hierbij is dan ook om bijvoorbeeld een iPhone 8 scherm reparatie in te plannen in plaats van zelf aan de slag te gaan.