T-Mobile biedt internet, televisie en vaste telefonie aan. Daarnaast kan zowel de consument als de ondernemer gebruikmaken van (onbeperkt) mobiel internet. T-Mobile biedt een voordelig alles in 1 pakket aan en geeft voordeel wanneer er ook een mobiel abonnement wordt afgesloten.

Internet abonnement

Internetten doe je bij T-Mobile met DSL of glasvezel. T-Mobile biedt vier pakketten aan die qua snelheid verschillen. Als je alleen woont en/of weinig internet, kies je voor DSL van 20 Mbit per seconde. Voor samenwonenden hebben ze een pakket van 20 tot 50 Mbit per seconde via DSL of glasvezel. Gezinnen kiezen een internet abonnement van 50 tot 100 Mbit per seconde via DSL of glasvezel. Mensen die veel internetten kunnen het beste kiezen voor een internet abonnement van 100 tot 750 Mbit per seconde over het glasvezelnetwerk. Welke internet abonnementen voor jou beschikbaar zijn, is afhankelijk van je woonadres.

Voordelen van internet bij T-Mobile

T-Mobile geeft een eenvoudige indicatie welke snelheid je daadwerkelijk nodig hebt. Daardoor betaal je niet te veel voor snel internet. Het is handig dat je kunt kiezen tussen DSL en glasvezel, omdat glasvezel nog niet overal beschikbaar is. Je kunt je internet abonnement bij T-Mobile maandelijks upgraden en downgraden, dus je zit niet direct een jaar aan een bepaald internet abonnement vast. Bij je internet abonnement wordt een modem met een krachtig WiFi-signaal geleverd.

Nadelen van internet bij T-Mobile

Het internet abonnement bevat geen extra opties zoals beveiligingssoftware.

Internet en televisie abonnement

Bij T-Mobile kan je het internet abonnement eenvoudig uitbreiden met televisie. In het basispakket zitten 60 televisiezenders, waarvan minimaal 30 in HD. Fox Eredivisie 1 zit standaard in het basispakket. Je kunt programma’s 10 dagen terugkijken en je kunt ook gebruikmaken van de functie Begin Gemist. Met de TV Anywhere App kijk je altijd en overal televisie op de smartphone of tablet. Om tv te kunnen kijken heb je een Interactieve TV Box nodig. Er zit 1 ontvanger standaard in het pakket, tegen een vast bedrag per maand kun je maximaal 2 extra ontvangers bestellen.

Extra opties

Je kunt het zenderpakket uitbreiden met de themapakketten Kids & Music, Entertainment, Infotainment en International. Daarnaast kun je verschillende Premiumpakketten aanschaffen zoals Fox Sports Eredivisie, Fox Sports Compleet, Ziggo Sport Totaal, Film 1 en een Erotiek Pakket. Als je gebruik wilt maken van Opnemen en Pauzeren, dan moet je hier ook extra voor betalen.

Voordelen van internet en televisie bij T-Mobile

Het basispakket is vrij groot en gevarieerd, de toevoeging van Fox Eredivisie 1 in het basispakket is voor de voetballiefhebber een pluspunt. Je kunt programma’s 10 dagen terugkijken, dit is bij andere aanbieders vaak 7 dagen. Er zijn voldoende uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar. Je kunt overal televisiekijken met de gratis app.

Nadelen van internet en televisie bij T-Mobile

Opnemen en Pauzeren zitten niet in het basispakket.

Internet en bellen abonnement

Het internet abonnement is uit te breiden met vaste telefonie. In het basispakket zit altijd gratis nummerbehoud, bellen voor 13 cent per minuut en voicemail via e-mail. Bij T-Mobile wordt per seconde afgerekend. Als je veel belt, kan een bundel een slimme extra optie zijn. Je kunt dan kiezen tussen Unlimited Vast Bellen en Unlimited Vast Bellen Plus. Met Unlimited Vast bellen bel je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar vaste nummers in Nederland. De Plus-bundel dekt ook de kosten van mobiele nummers binnen Nederland. Het is mogelijk om een tweede telefoonlijn te nemen.

Voordelen van bellen met T-Mobile

Het uitbreiden van je internet abonnement is relatief goedkoop. Er is keuze uit verschillende bundels voor wie veel belt. Je kunt ook een extra telefoonlijn nemen.

Nadelen van bellen met T-Mobile

Belminuten binnen het basispakket zijn relatief duur, wanneer je deze vergelijkt met andere aanbieders. Er zijn verschillende belbundels beschikbaar, maar er is geen goedkope belbundel voor wie veel naar het buitenland belt.

Alles in 1

Het alles in 1 pakket van T-Mobile bestaat standaard uit 20 Mbit/s internet (DSL), het basispakket televisie en vaste telefonie. Je kunt het basispakket eenvoudig upgraden en uitbreiden met een hogere internetsnelheid, interactieve opties, extra televisiezenders en belbundels. De prijs voor alles in 1 is relatief goedkoop in vergelijking met de grote spelers in deze branche. Wanneer je ook een mobiel abonnement afneemt bij T-Mobile, krijg je korting en/of leuke gratis extra’s.

Voordelen van alles in 1 van T-Mobile

Het Alles in 1 pakket is een vrij uitgebreid pakket tegen een scherpe prijs.

Nadelen van alles in 1 van T-Mobile

De extra opties kunnen de kosten snel opvoeren.

(Onbeperkt) mobiel internet abonnement

T-Mobile biedt verschillende internet abonnementen aan voor de smartphone, al dan niet in combinatie met een telefoon. Je kunt kiezen uit een internet abonnement van 1, 5 of 10 GB. Daarnaast biedt T-Mobile ook onbeperkt mobiel internet aan: Go Unlimited. Met dit abonnement kun je binnen Nederland onbeperkt internetten en daarbuiten (binnen Europa) krijg je een datalimiet van 10 GB tegen een vast bedrag per maand. Voor je tablet kun je kiezen uit twee Sim Only abonnementen: Basis Sim (tot 2 GB) en Go Sim Only (1, 5, 10 of onbeperkt GB). Je krijgt bij T-Mobile korting als je meerdere abonnementen afsluit. Zo kan je ook voordelig een zakelijk abonnement afsluiten naast je abonnement voor persoonlijk gebruik.

Zakelijk internet abonnement

Zakelijk kun je bij T-Mobile alleen terecht voor mobiel internet. Je kunt dan kiezen tussen Zakelijk Data Sim Only (1, 5, 10 GB of Unlimited data). Je kunt ook een abonnement afsluiten in combinatie met een smartphone of tablet. Ondernemers kunnen wel een abonnement voor internet, televisie en telefonie afsluiten, maar niet profiteren van zakelijk aantrekkelijke opties.