Youfone kent vier abonnementen: Sim Only (mobiel internet), TV Thuis, TV & Internet en Alles-in-1 (internet, interactieve tv en vaste telefonie). Het is niet mogelijk om een los internet abonnement of internet en bellen abonnement af te sluiten. De abonnementen van Youfone zijn enkel gericht op particulieren en niet op het MKB.

Internet abonnement

Bij Youfone kun je geen los internet abonnement afsluiten. Je kunt alleen internet afnemen in combinatie met interactieve televisie (TV & Internet) of interactieve televisie en vaste telefonie (Alles-in-1). Internet wordt door Youfone geleverd over het DSL netwerk van KPN en heeft maximaal een snelheid van 100 Mbit per seconde. Welke internetsnelheid bij jou mogelijk is, is afhankelijk van je woonadres. Je ontvangt een gratis modem met WiFi zodat je overal in huis draadloos kunt internetten.

Voordelen van internet bij Youfone

Youfone levert DSL internet over het betrouwbare netwerk van KPN. En je ontvangt een gratis modem met WiFi.

Nadelen van internet bij Youfone

Je kunt geen los internet abonnement afsluiten.

Internet en televisie abonnement

Het TV & Internet van Youfone bestaat uit bovenstaand internet abonnement en interactieve televisie. Het basispakket van interactieve tv bestaat uit 40 televisiezenders inclusief Fox Sports 1 Eredivisie. Daarnaast heb je beschikking over Programma Gemist (7 dagen), Begin Gemist, Opnemen, Pauzeren en Video on Demand. Je krijgt een tv-ontvanger gratis in bruikleen. Je hebt ook toegang tot een TV App voor tablet en smartphone.

Interactieve televisie uitbreiden

Het zenderaanbod is uit te breiden met een Mix 5 Pakket, Mix 10 Pakket of het Totaalpakket. Het Totaalpakket bestaat uit 47 extra zenders. Bij Mix 5 en 10 kun je zenders kiezen uit 16 themakanalen. Daarnaast kun je kiezen voor de Premium zenders Ziggo Sport Totaal, Fox Sports en Kids on Demand.

Voordelen van televisie bij Youfone

De interactieve opties zijn bij Youfone erg uitgebreid en gratis. Er is een groot zenderaanbod en je hebt veel keuzevrijheid. Fox Sports 1 Eredivisie zit in het basispakket. Je kunt een televisie abonnement bij Youfone ook los afsluiten (zonder internet abonnement).

Nadelen van televisie bij Youfone

Er ontbreken een aantal Premium zenderpakketten in het aanbod van Youfone.

Internet en bellen abonnement

Het is bij Youfone niet mogelijk om een internet en bellen abonnement af te sluiten. Je kunt alleen Youfone Basic afsluiten wanneer je ook internet en televisie van Youfone afneemt. Je betaalt geen extra kosten voor je telefoonaansluiting, je betaalt alleen voor de belminuten die je gebruikt. Bellen kost 9 cent per minuut en wordt op de seconde berekend. Er wordt geen starttarief gerekend. Als je veel belt, kan een belbundel een verstandige keuze zijn om geld te besparen. Nummerbehoud is gratis.

Belbundels

Youfone heeft 4 belbundels die je voor een vast bedrag per maand aan kunt schaffen: Onbeperkt Vast, Onbeperkt Mobiel, Bellen naar het Buitenland en Onderling Bellen. Met Onbeperkt Vast en Mobiel kun je vanaf je vaste telefoonlijn onbeperkt bellen met vaste en/of mobiele nummers in Nederland. Met Bellen naar het Buitenland kun je tegen scherpe tarieven buitenlandse nummers bellen. Met Onderling Bellen kun je andere mensen met mobiele of vaste telefonie van Youfone die ook de Onderling Bellen bundel hebben tot 1000 minuten gratis bellen.

Voordelen van bellen met Youfone

Je betaalt geen abonnementskosten voor vaste telefonie, je betaalt alleen voor het gebruik. Het tarief voor bellen buiten een bundel is met 9 cent erg scherp. Er wordt tot op de seconde afgerekend, er wordt geen starttarief berekend en nummerbehoud is gratis. Je kunt de bundels maandelijks aan en uit zetten.

Nadelen van bellen met Youfone

Er is geen belbundel beschikbaar voor onbeperkt bellen naar het buitenland. Onderling Bellen wordt door andere providers aangeboden als een gratis dienst. Je kunt geen los telefoonabonnement voor vaste telefonie afsluiten.

Alles in 1

Youfone Alles-in-1 hetzelfde als Youfone TV & Internet plus een vaste telefoonaansluiting. Je ontvangt DSL internet met een snelheid van maximaal 100 Mbit per seconde. Het tv-pakket bestaat uit interactieve televisie met 40 televisiezenders (inclusief Fox Sports 1 Eredivisie), Programma Gemist (7 dagen), Begin Gemist, Opnemen, Pauzeren en Video on Demand. Je kunt het zenderaanbod uitbreiden met extra zenders en Premium pakketten. Tot slot zit Youfone Basic in het alles in 1 abonnement. Je kunt diverse belbundels afsluiten om op de belkosten te besparen.

Voordelen van alles in 1 van Youfone

Het basispakket van Youfone Alles-in-1 is zeer uitgebreid. Je betaalt geen extra geld voor interactieve opties, what you see is what you get.

Nadelen van alles in 1 van Youfone

Aangezien je geen losse abonnementen voor internet, bellen en internet & bellen af kunt sluiten, heb je niet veel keuze in het aantal abonnementen.

(Onbeperkt) mobiel internet abonnement

Youfone maakt voor mobiel internet gebruik van het 4G netwerk van KPN dat landelijke dekking garandeert. Youfone biedt Sim Only abonnementen met 2 GB, 5 GB, 10 GB en onbeperkt datagebruik. Wanneer je de internet bundel hebt gebruikt, betaal je 10 cent per MB. Je kunt dit voorkomen door een dataplafond in te stellen, dit kost je 50 cent per maand extra. Je kunt er ook voor kiezen om extra MB’s te kopen wanneer je bundel leeg is. Je kunt bij Youfone geen abonnementen in combinatie met een telefoon aanschaffen. Het is wel mogelijk om een simlock-vrij toestel zonder abonnement aan te schaffen. Of tegelijkertijd met een Sim Only abonnement.

Zakelijk Internet abonnement

Youfone levert geen diensten die specifiek zijn afgestemd op de zakelijke markt. Het is wel mogelijk om als ondernemer een internet, bellen en televisie abonnement bij Youfone af te sluiten.