Zou je alleen internet willen hebben, zonder dat je andere diensten hiervoor aan hoeft te schaffen? Dan is internet zonder tv en bellen ideaal voor jou! 

Alleen Internet en Online TV

Ziggo biedt een ‘alleen internet’ abonnement aan. Mocht je dit aanschaffen krijg je gratis toegang tot de Ziggo Go App. Hiermee kun je alsnog online televisie kijken via je computer, tablet of mobiel. Ziggo biedt een betrouwbare en goede internetverbinding aan. Ziggo biedt supersnel internet aan tot maar liefst 1Gbit/s. Ook garandeert Ziggo dat je overal perfecte wifi in huis hebt. Bekijk de scherpste ‘alleen internet’ aanbieding en bestel goedkoop internet!

Besparen op je internet abonnement

Veel mensen betalen maandelijks te veel voor hun internetabonnement. Dit is niet nodig. Belangrijk is dat er wordt gekeken naar wat je surfgedrag is en welk abonnement hierbij past. De prijzen, voorwaarden en snelheden is bij elke provider anders. Tevens biedt niet iedere provider op elk adres in Nederland dezelfde pakketten aan. Het is daarom belangrijk om altijd een postcodecheck te doen. Zo zie je direct welke abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres.

De snelheid van je internetabonnement wordt deels bepaald door het type aansluiting. De snelheid van ADSL is een stuk langzamer dan glasvezel internet. Als je alleen op het internet wilt surfen en mailtjes versturen, is internet met een lagere snelheid meer dan voldoende. 

Het kiezen van internet

Kabel internet is een prima oplossing als je internet niet intensief gebruikt. Alleen als je het beste internet wilt, is glasvezel de beste oplossing. Alleen dit is niet overal beschikbaar. Je kunt een postcodecheck doen om te zien of je van glasvezel gebruik kunt maken.

  • 20 MB/s: Hierbij gebruik je internet gewoon om te browsen, E-mailen en Youtube videos te bekijken. Je bent niet heel intensief aan het internetten. 
  • 40 MB/s: Dit is ideaal voor een huishouden, waarbij meerdere mensen tegelijkertijd aan het internetten zijn. Je kan nu ook in hoge kwaliteit streamen, zonder een enkel probleem.
  • 100 MB/s: Dit is ideaal voor een gezin met 4 personen. Iedereen kan goed internetten, Youtube kijken en gamen.
  • 150 MB/s: Dit is toekomstbestendig, denk aan 4K video’s die kunnen gestreamd worden. Je hebt vele Wi-Fi apparaten en is ideaal voor 5 personen en meer.
  • 300 MB/s: Alles is hier mogelijk. Online game zonder enkel probleem, livestreaming, downloaden, 4K TV kijken. Dit is ideaal voor intensieve gebruikers.

Goedkoop internet

Als je op zoek bent naar goedkoop internet heeft Alles In 1 Vergelijk alle goedkope providers onder elkaar gezet! Met de handige vergelijker kun je makkelijk zien wat voor jou de goedkoopste provider is! Je voert je postcode in en ziet gelijk welke deal voor jou het beste is. Met deze tool kun je eenvoudig filteren op de gewenste internetsnelheid voor thuis. 

Vergelijk nu eenvoudig en kies de beste provider voor jou uit!